14 Şubat 2012 Salı

Muadil Toner Ne Demek ?

Muadil Toner  ne demek  :
Muadil in Türkçe sözlük anlamı ; eşit, denk, eşdeğer ‘ dir.
Muadil Kartuş Muadil Toner ; Piyasadan alınan boş kartuş ve tonerlerin revizyondan geçirilip yani bazı aksaklıklarını giderip orjinalinden farkı olmaksızın  yeniden ambalajlanıp satılmasıdır. Muadil kartuş ve Muadil Tonerlerin orjinal kartuş ve tonerlere göre %30 ile %50 arasında fiyat avantajı vardır.
İsterseniz boş kartuş-tonere orjinal kalitesinde dolum yaptıktan sonra “muadil” olarak satın alabilirsiniz.
İsterseniz yurt dışından ithal , özel ambalajında ve sıfır kutusunda Muadil Toner‘lerde mevcuttur.
Somut olarak çıktı alabileceğimiz donanım olan yazıcılar bizlerin vazgeçilmezidir. Yazıcılar içerisinde farklı birçok model bulunmaktadır. Örneğin siyah beyaz çıktı alabilmenize olanak sağlayan yazıcılar ya da renkli yazıcıların yanı sıra iş hayatına yönelik daha büyük kâğıtlarda alabileceğiniz çıktılar için tasarlanmış yazıcılar bulunmaktadır.
Orjinal tonerler yüksek maliyetli olmasından dolayı fazla tercih edilmez ve bunun yerine orjinal olmayan tonerler tercih edilir.Özellikle bir ofis sahibiysek ve sürekli çıktı almamız ve baskı yapmamız gerekiyorsa tonerlerin maliyeti oldukça yüklü olabilir. Bu yüzden Muadil  Tonerlere yöneliriz yada Toner Dolumu yaptırırız.
Baskılarınızda sorunla karşılaştığınızda ise; ödemiş olduğunuz parayı çöpe atmak durumunda kalırsınız. Altın Kartuş | Toner Dolum Merkezi‘nde orjinal kalitesinde muadil tonerler bulunmaktadır. Daha kaliteli çıktılar elde edebilmeniz için orjinalinden farksız ve düşük fiyatlara sizleri bekleyen muadil tonerler ile baskılarınızı güvenilir ve sorunsuz olarak yapabilir; orjinal tonerlerde elde edebileceğiniz kaliteye eşdeğer kalitede çıktılar alabilirsiniz.
Almış olduğunuz çıktılar ve bu çıktıların kalitesi sizler için ne kadar önemliyse; bizler için de o kadar önemlidir. Sorunsuz ve hatasız baskı yapabilmeniz ve kaliteli çıktıları ekonomik fiyatlara alabilmeniz için buradayız.
Paranızı çöpe atmak istemiyorsanız bizi tercih edin. Çünkü dolum merkezimizde profesyoneller tarafından orjinaline eşdeğer tonerler satışa sunulmaktadır. Böylece daha uygun fiyatlara orjinaline yakın çıktılar elde etmeniz mümkündür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder